Кондитерські холодильні вітрини JUKA

Кондитерські холодильні вітрини

Кондитерська вітрина – незамінне обладнання для зберігання і презентації десертів, тістечок, тортів, випічки в магазинах, супермаркетах, кафе, ресторанах та інших торгових закладах. Конструкції дають змогу вигідно продемонструвати продукцію покупцям, зберігають свіжість і привабливий зовнішній вигляд товарів.

Особливості та види кондитерських вітрин

Купуючи холодильні кондитерські вітрини, перше, що необхідно враховувати, – розміри приміщення, в якому встановлюватиметься обладнання, та асортимент товару, що реалізується. Щоб установки відповідали всім вимогам і гармонійно вписувалися в інтер’єр приміщення, слід звертати увагу на функціонал і типи вітрин:

  • вертикальний холодильник з підсвічуванням і круговим склінням підійде для невеликих ресторанів і кафе, і забезпечить ретельний огляд пропонованих десертів;
  • класичні підлогові моделі з великою експозиційною площею стануть хорошим рішенням для закладів з великим асортиментом;
  • настільні варіанти підійдуть для невеликих відділів кулінарії.

Кондитерські вітрини холодильники відрізняються призначенням і температурним режимом. Для виробів кремової групи необхідна температура від 0 до +10° С, для шоколаду – +14…+18° С, для морозива, холодних десертів і сорбетів – від -5 до -18° С.

Холодильна вітрина для кондитерських виробів може мати статичне і динамічне охолодження, виносний і вбудований агрегат холодозабезпечення. Ці та інші особливості визначають не тільки функціонал, а й впливають на вартість.

У нашому каталозі представлені кондитерські вітрини різних видів, що дає змогу купити моделі, які найбільше підходять за ціною і функціональністю. На всі типи обладнання надається офіційна гарантія. Доставка здійснюється по всій території України

Щоб купити вітрину для кондитерських виробів, оформляйте замовлення на сайті або телефонуйте, наші фахівці проконсультують і допоможуть вибрати необхідну модель.