В2В РЕАЛІЇ ЕКСПАНСІЇ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПРЕЗЕНТАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ АБО ЯКІСТЬ ТА СЕРВІС ПОНАД УСЕ!

ТОВ «Юка-Інвест» – це провідний та передусім інноваційний виробник обладнання бренду  JUKA, який з 2006 року активно виводить на ринок України та закордону, моделі для презентабельної та якісної реалізації продуктів харчування з головним акцентом  – зберігання їх якостей і поживних цінностей. Холодильні й морозильні скрині, шафи, бонети, вітрини для гастрономії  та кондитерки, а з 2021 року ще й нові моделі гірок (регалів), тощо… для задоволення будь-яких амбіцій мережевого та локального бізнесу…. Здавалося б, чи є потреба у залученні партнерів, коли й ритейл і виробники в рівних співвідношеннях зацікавленні в прямих контрактах та потребують якісного професійного обладнання?!

Знайомтесь – Стаднік Людмила, керівник відділу розвитку дилерської мережі ТОВ «Юка-Інвест»: «В ланці наших клієнтів є окремий напрямок – партнерський напрямок, яких жодним чином не конкурує із прямими замовниками,  однак доповнює переваги виробника та дає можливості для розвитку дилера».

Перші партнери компанії Юка-Інвест з’явилися вже у другій половині 2008 року.  Наразі, брендом JUKA торгують більше ніж 60 дилерів, що щільно представленні в кожному регіоні України. Та чому ця мережа розвивається й на даний період?! Адже лише за 2020 рік клуб професійних цінителів якісного холодильного та морозильного обладнання JUKA поповнився 12-ма компаніями!

Відповідь дуже проста! Як у вальсі, так і у бізнесі, партнерство – це сумісні зусилля для ідеального творіння  – естетичного та технічного виконання! – стверджує пані Людмила. Легко торгувати тим, на що існує попит; просто рекомендувати те, що відрізняється якістю, технологічністю та вже визнано в країнах Європи та Азії, Африці (загалом в понад – 50 країнах). Долучаючись до співпраці з компанією Юка-Інвест, дилер отримує ряд переваг для підвищення маржинальності власного бізнесу, зокрема це:

• накопичувальна та гнучка система знижок та бонусів

• активна маркетингова підтримка, безплатне надання POSM

• «власний менеджер»

• логістичні послуги

• безплатне дизайнерське оформлення та брендування обладнання.

Представники дилера проходять навчання на заводі та мають змогу ґрунтовно ознайомитися із виробничими процесами. Інженери заводу завжди відкриті для діалогу із партнерами – адже «створити» відповідь на вимоги ринку вважливо для всіх!

Натомість виробник делегує дилеру сервісні повноваження по регіону на реалізоване ним обладнання.  Це як впровадження системи «сімейний лікар» J що дає змогу в режимі 24/7 надавати кваліфіковану та вчасну допомогу за будь-якою потребою наших спільних клієнтів.

Тож саме симбіоз відповідальності та взаємовигідної співпраці  є запорукою розвитку дилерської мережі ТОВ «Юка-Інвест», а захоплення перевагами якості та технологічності  бренду JUKA – є гарантом географічної експансії клубу цінителів якісного холодильного та морозильного обладнання.   

За бажанням, приєднуйтесь!

JUKA – надійний партнер Вашого бізнесу!

 

Джерело: В2В реалії експансії українського ринку обладнання для зберігання та презентації харчових продуктів або якість та сервіс понад усе! | TradeMaster

Всі новини
Всі новини