Які заходи використовує Family Craft для правильного зберігання сировини

Використовуючи пряму цитату зі статті: Family Craft – завжди свіже і якісне м’ясо 

“Ми відповідально ставимось до сировини, її якості, але у нашій справі важливим аспектом є належне зберігання товару. Товарне сусідство продуктів – це необхідність пов’язана з властивостями сировини, швидкої втрати свіжості, навіть при найменшому відхиленні від температурних режимів, показників вологості продукт псується.

У нашому магазині забезпечуємо усі умови для зберігання сировини. Наприклад, кількість холодильних камер повинно відповідати обсягам закупівель, щоб весь асортимент перебував у необхідних умовах. Передусім йдеться про температурні режими утримання м’ясних продуктів, розміщення продуктів, їх перевезення, реалізації й демонстрації його клієнту у наші точці продажу. Тому на етапі купівлі дуже важливо працювати з професіоналами.

Звісно, що на цьому етапі не варто економити, тому ми довірились професіоналам своєї справи – українській компанії «ЮКА-Інвест», і відверто скажу, про це жодного разу не пошкодували. Компанія «ЮКА-Інвест» є провідним виробником та пропонує великий вибір холодильних вітрин з різною конфігурацією, дизайном і технічними параметрами.

Враховуючи досвід роботи стосовно технічного оснащення, ми приділили увагу головним елементам, з яких створене обладнання. А саме: холодильна частина, компресор та матеріали використані для зовнішнього та внутрішнього оздоблення. Такі установки мають бути надійними, доволі легкими у догляді, відповідати усім гігієнічним і санітарно-епідеміологічним стандартам”

 

Дякуємо Family Craft за довіру! Ми горді бути частиною Вашого успіху та дякуємо, що обрали TM JUKA як надійного партнера Вашого бізнесу.

Всі новини
Всі новини