Україна, як країна-експортер комерційного обладнання або всесвітньовідомий бренд з українською пропискою

2020 був досить складним для кожного… Компанія JUKA хоче поділитися підсумками року та розповісти історію розвитку українського виробника, який тепер відомий на увесь світ.

 

 

Наразі JUKA поставляє на експорт до 35 000 од. обладнання щорічно. «Нас обирають такі світові бренди як Unilever, Nestle, Carte d`Or, Algida, Scholler, Oreo, Mini Melts, Koral, Wedel, Zielona Budka, Санта Бремор, Рудь, Ласунка тощо, а наше обладнання можна зустріти в торгових точках більш ніж 80 країн світу!» – як коментує Керівник відділу експорту Олена Шеіна.

А починалося усе з малого…

У 2006 році модельний ряд нараховував лише 15 моделей; тоді й була здійснена перша постача обладнання за кордон – в Словаччину. В цьому ж році обладнання JUKA було експортовано в Нідерланди та Італію, а об’єм річного експорту складав лише 500 одиниць.

 

Вже через 5 років, у 2011, компанія поширила продажі у більш ніж 30 країнах світу й обладнання із брендом JUKA з’явилися в таких країнах як Французька Полінезія, Польща, Франція, Швеція, Болгарія, Німеччина, Австрія та в країнах Прибалтики. На цей момент модельний ряд був представлений вже 40 моделями обладнання.

 

У 2012 році JUKA відкриває офіційне представництво в Білорусі, яке здійснює постачання не лише на території самої країни, а й доставляє розмитнену продукцію в Казахстан, Киргизію та РФ. На території СНД відкриті офіційні представництва JUKA: в Азербайджані, Узбекистані, Таджикистані. Систематизуються й прямі постачі в Казахстан, Узбекистан, Грузію, Вірменію, Туркменістан, Монголію.

 

Щороку до уваги споживачів надаються нові функції та опції, а технології виробництва не стоять на місці. У 2014 році були представлені сучасні бонети з можливістю розташування в острівну лінію.

 

У 2015 році починає свою роботу офіційне представництво JUKA в Європі, компанія Freezepoint Sp. z o.o, Польща. Обладнання стає більш доступним для Європейського ринку, адже не потребує розмитнення. Введена система спрощеної доставки, налагоджена робота сервісу та обслуговування.

 

2017 рік став знаковим для компанії. Стартує випуск обладнання на екологічному холодоагенті пропан R290, покупцям представлені нові моделі лінійок SH та Q. Трохи згодом з’явилась серія гастрономічних вітрин, супер сучасна лінійка ларів SF, морозильних та холодильних шаф. Але найзнаковішою подією стає неймовірне поширення експорту. З цього моменту український бренд JUKA впізнають у більш ніж 70 країнах світу, а постачання налагоджене в такі країни як ОАЕ, Саудівська Аравія, Південна Африка, Йорданія, Ізраїль, Кувейт, Ліван, Індія, Таїланд, В’єтнам, Корея, США та інші.

 

JUKA ніколи не зупиняється на досягнутому й будує свої плани на майбутнє. На 2021 рік компанія підготувала ряд технологічних новинок, що безперечно стануть в пригоді для представників як великих франшиз, так і для ритейлу. Залишається лише очікувати!

 

Як говорить пані Олена: – «Нас обирають десятки й сотні брендів, нам довіряють та нами пишаються. А ми пишаємося тим, що JUKA – український виробник зі світовим іменем!»

 

Джерело: https://trademaster.ua/articles/313294

Всі новини
Всі новини