JUKA – ІДЕАЛЬНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ М’ЯСНИХ, РИБНИХ, МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Чого бажає сучасний покупець? Що приваблює та стимулює покупку? Що формує звичку купувати у певному місці?
Останні тенденції приросту торгових точок формату «біля дому», розвиток мережевих маркетів та спеціалізованих магазинів призвели до того, що пересічний покупець опинився в ситуації суцільного вибору.
Що може бути «якорем» для приваблення покупця? Звісно ж, програми лояльності, цінова політика, кваліфікація персоналу, зокрема його привітність та багато іншого.
Однак, найголовніше все ж таки залишається асортимент. Його різноманітність та якість!

Мистецтво презентації товарів – це вітрини JUKA

Гастрономічні вітрини JUKA створені як для маленьких магазинів, так й для гіпермаркетів, адже можуть бути об’єднанні у лінії, із температурним режимом 0 – 8 С (серія FDI) та -2 – +8 С (серія FGL, SGL).
Кожна вітрина може бути адаптована під продаж конкретного виду продукції.
Опційно доповнення енергозберігаючими Led лампами червоного кольору «Fresh meat» підсилить привабливість свіжого м’яса, лампи жовтого кольору будуть ідеальними для сирів, традиційно білі – використовують для молочних продуктів.
За бажанням замовник може отримати ступінчату викладку в кілька ярусів із рівномірним охолодженням для продуктів, це доповнить зону експозиції та забезпечить передумови для дизайну різноманітного асортименту.
Внутрішня поверхня вітрини створена із сертифікованого нержавіючого металу, який призначений для харчових продуктів та є безпечно «контактним».

Для зручності продавця додатково встановлюють:

  • дошки для нарізання/для ваг;
  • тримачі для пакетів та ножів тощо.

Кожна вітрина має охолоджуючий бокс для зберігання товарів. А фронтальне відкриття скла спеціально розроблене для якісного прибирання та дезінфекції, водночас саме воно дає змогу забезпечити продавцю презентабельну викладку продукції «обличчям до покупця».
Загалом, вітрини JUKA – це привід здивувати покупця власним асортиментом та гарантувати якість за рахунок правильного зберігання.
PS: «Юка-Інвест» виробник, що надає гарантію якості на всі моделі комерційного холодильного морозильного обладнання.

    • JUKA НАДІЙНИЙ ПАРТНЕР ВАШОГО БІЗНЕСУ!

Харчові технології: http://surl.li/wkil

Всі новини
Всі новини